Over ons

bouwers met oog voor detail

Bouwbedrijf Van Geresteijn bestaat al meer dan veertig jaar. In die tijd hebben we al veel dromen waargemaakt. De ontwerpen van architecten kregen onder onze handen vorm.

En dat is precies waar we elke dag van genieten. Bouwkundige ontwerpen doordacht uitvoeren, met oog voor detail. We doen dat met een gemotiveerd team vakmensen, waaronder onze eigen timmerlieden en metselaars. Als familiebedrijf – met inmiddels de tweede generatie aan het roer – voelen we ons nauw betrokken bij onze opdrachtgevers.

Tijdens het bouwen geven we veel aandacht aan de communicatie met u. Dat begint al bij de eerste contacten, waarin we uw wensen inventariseren. Maar ook als u tijdens de (ver)bouw aanvullende wensen hebt, merkt u dat het prettig communiceren is. We geven u tijdig inzicht in meerwerk en denken samen met u na over oplossingen. Bouwen is samenwerken!

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak
en offerte

Elk project begint met een lekkere bak koffie (of thee). Bouwen doen we samen, een goede kennismaking is dus gezellig én nuttig. Welke dromen mogen we waarmaken?

Plan
en planning

U wilt natuurlijk weten wanneer uw droom gerealiseerd gaat worden. We zorgen voor een realistische planning en helder plan. Dan weten we allemaal waar we aan toe zijn.

Uitvoering
en service

We doen er alles aan om fouten of problemen te voorkomen. Maar als er voor of na de oplevering puntjes zijn lossen we dit altijd redelijk en in overleg op. Onbezorgd tijdens en na de bouw!

Garantie voor betrouwbaarheid

BouwGarant is het grootste kenmerk in de bouw. Kiezen voor BouwGarant is kiezen voor zekerheid, aangezien een BouwGarant-aannemer voldoet aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt hierbij zelf de VerBOUWgarantie afsluiten. Misschien is dit voor u net de doorslaggevende factor om voor Bouwbedrijf Van Geresteijn te kiezen!

Neem contact op