Verbouw & renovatie

verbeteren van uw wooncomfort

Het verbouwen of renoveren van gebouwen gaat om creativiteit en vakmanschap. Creativiteit is nodig om nieuwe elementen aan te laten sluiten bij de bestaande bouw. Dat vraagt soms om oplossingen die ter plaatse bedacht moeten worden. Vakmanschap is vereist om deze oplossingen goed en duurzaam te realiseren.

Juist daarom bent u bij Bouwbedrijf Van Geresteijn aan het goede adres voor uw grote en kleine verbouwingen. We realiseren aanbouwen (zoals bijkeukens of serres), plaatsen dakkapellen, vervangen kozijnen met beglazing en complete daken, vergroten woonkamers en keukens, kortom: passen uw woning helemaal aan naar uw wensen. Daarbij attenderen we u graag op de mogelijkheden om uw woning energiezuinig te maken.

Hebt u verbouwplannen? Of het nu gaat om de vervanging van één kozijn of een complete renovatie, wij denken graag met u mee.

Neem gerust contact op

We kunnen uw woning compleet bouwen. Kiest u voor casco bouw en afwerking in eigen beheer? Vanzelfsprekend kan dat. Maar wij kunnen uw woning ook geheel afbouwen. Van ingerichte badkamer tot plintje. En van stijlvolle keuken tot lambrisering. Zo hebt u het gehele project het gemak van één aanspreekpunt en de zekerheid van een hoge kwaliteit.

  • Tekening en vergunningaanvraag
  • Meedenken over indeling
  • Complete nieuwbouw
  • Renovatie en onderhoud
  • Duurzaam en innovatief